Copyright 2024 - POWER-SPORT.sk

Mental Game Tip (Josh Bryant)

Tipy ako efektívne zlepšiť tvoju mentálnu stránku. Keď príde na mentálne zdravie tak vedz, že si to čo konzumuješ. Keď ješ odpad, budeš sa ako odpad cítiť a tiež tak aj vyzerať. Ísť podľa správnej diéty ti pomôže vyzerať, cítiť sa a trénovať lepšie. Každý vie že to je pravda či už po fyzickej, či po mentálnej stránke. Ak máš vo svojom živote prevahu negatívnych myšlienok a vplyvov, tak budeš opakovane v negatívnom stave aj ty sám. Ak si obkolesený pozitívnym vplyvom, samozrejme bude opak pravdou.

Bolo povedané: „Si produkt piatich ľudí s ktorými tráviš najviac času.“ S kým tráviš svoj čas? Mal by si ho tráviť s ľuďmi, ktorí sú tu pre teba a veria v teba. Títo ľudia chcú aby si uspel a veria že to dokážeš. Bol si niekedy v blízkosti osoby ktorá ťa fyzicky aj mentálne totál vyčerpávala a všetko čo povedala a urobila bolo negatívne? Ver že v jej blízkosti by si sa necítil najlepšie a nedal by si zo seba maximum... NENECHAJ SA STIAHNUŤ DO SÚKROMNÉHO PEKLA TAKÝCHTO ĽUDÍ. Na druhej strane, sú tiež ľudia so zlatom v sebe a všetko čo urobia ti pomôže byť lepšou osobou. Ak ti môžem poradiť, obkoles sa s týmito ľuďmi. Potom ti niekto môže neustále pripomína čo všetko nemôžeš dosiahnuť, ty však budeš mať pri sebe človeka ktorý ti bude dávať na zreteľ na čo si bol stvorený aby si dokázal.

Tip pre dnešný deň teda je: obkoles sa s ľuďmi ktorí v teba veria a sú na tvojej strane. Odíď od negatívnych ľudí . Ako hovorí Joel Osteen: „Nemôžeš stúpať s orlami keď zobeš so sliepkami.“

 

Zdroj: http://asp.elitefts.net/qa/training-logs.asp?qid=164432&tid=

Autor: Josh Bryant

facebook instagram google+ youtube