Copyright 2024 - POWER-SPORT.sk

Šňupanie amoniaku

Môj život bol v posledných dňoch pochmúrny. Keď som začínal s powerliftingom žil som si na vysokej nohe a čo ešte len tie silové pokroky a brutálne rýchla regenerácia! Neustále som silnel ale ako ubiehali mesiace, moja regenerácia sa pomaličky zhoršovala. Bolo mi jasné že začiatočnícke prírastky ktoré som mal na začiatku, sa nebudú konať do nekonečna, ale keď sa to zastavilo mal som pocit veľkej beznádeje a vnútornej bezmocnosti. Dal som sa na dráhu prežieracích orgií a prespávaniu pol dňa, aby som sa dopátral k odpovediam.

Jedného dňa som v mojej domovskej posilňovni videl jedného z najsilnejších ľudí na svete pred jeho pokusom šňupať amoniak. Zahodil použitú ampulu na zem, s revom vyštartoval smerom k silovému stojanu a začal robiť opakovania s 380kg ako keby to bol vzduch.

amoniak



Ešte tej noci po návrate domov som objednal litrovú fľašu amoniaku. Rozhodol som sa to skúsiť iba raz pred mojím pokusom o 3 sériách po 5 opakovaní s 200kg na mŕtvom ťahu. Cítil som sa VÝBORNE! Prebudilo ma to k novým levelom intenzity a sústredenia. Musel som to skúsiť opäť o týždeň neskôr, na ťažkých drepoch. Óóó bože, poviem vám mal som pocit, ako keby som bol na vrchole sveta a vrátili sa mi začiatočnícke prírastky. Šňupnúť si amoniak pred pracovnými sériami na základných cvikoch sa veľmi skoro sa to stalo mojou súčasťou. Plynutím týždňov som šňupal už aj pred bicepsovými zdvihmi s jednoručkami.



Teraz pozerám čo sa stalo z môjho života. Posledný týždeň šňupem amoniak aby som sa vôbrc zobudil, v práci pri každej návšteve toaliet, pred spaním, atď. Stáva sa mi, že mám silnú potrebu si šnupnúť. Vybehnem z kancelárie na chodbu aby som si dal a cítil sa opäť bezpečne. Došli mi moje pôvodné zásoby a tak som za celú poslednú výplatu kúpil toľko amoniaku, koľko len šlo. Ak si nedám, mám po celom tele pocit ako keby po mne liezlo milión chrobákov.



S prihliadnutím na môj príbeh ak môžete, napíšte mi do komentára kde sa dá nakupovať amoniak vo veľkom za čo najnižšiu cenu. Ďakujem.



Váš Vladko.

 

Joe

facebook instagram google+ youtube